Te zanimajo perspektivne pozicije pri naših
zaposlitvenih partnerjih?Spodaj preveri, katero podjetje išče prav tebe.

In ne skrbi, če se ne najdeš med razpisanimi pozicijami.
Oddaj svojo prijavo v program in potrudili se bomo, da zate najdemo ustrezen ''match''.Naši zaposlitveni partnerji


NAŠI ZAPOSLITVENI PARTNERJI SO USPEŠNA PODJETJA, KI SO SE PRIDRUŽILA PROGRAMU BUSINESSCLASS Z ZAVEZO, DA TI BODO OMOGOČILA PRIDOBITI KLJUČNA ZNANJA, IZKUŠNJE IN VEŠČINE ZA USPEH V POSLOVNEM SVETU.  

Mercator

Mercator je največji zaposlovalec v Sloveniji, kjer je zadovoljstvo zaposlenih eden od pomembnejših ciljev. Uresničujejo ga že pri načrtovanju delovnih procesov ter z nagrajevanjem, osebnim in strokovnim razvojem in promoviranjem zaposlenih na različnih področjih. 

v Mercatorju bodo zaposlili tri perspektivne talente, ki bodo okrepili ekipo maloprodaje, komerciale in marketinga. Znotraj podjetja boste imeli številne možnosti učenja, sodelovanja z izkušenimi strokovnjaki ter opravljanja dinamičnega in zanimivega dela.

SODELAVEC V KOMERCIALI

Zaposlil se boš kot pomočnik vodje blagovne skupine.

 Pomagal boš pri pripravi analitičnih podlag, odločanju o ukrepih po posameznih blagovnih skupinah in podskupinah, skrbel za optimalen sortiment in izdelke znotraj segmentov, oblikoval ponudbo, pripravljal cenike in skrbel za uspešnost procesov v oddelku komerciale.

 SODELAVEC V MALOPRODAJI

Zaposlil s boš kot pomočnik vodje maloprodajnih enot.

Zadolžen boš za organiziranje in nadziranje poslovanja maloprodajnih enot, oblikovanje ukrepov za odpravo napak, organiziranje dela za maloprodajne enote, koordiniranje dela poslovodij, pripravljanje predlogov pogodb in sodelovanje v procesih prenove različnih aktivnosti za izboljšanje maloprodajnih enot.

SODELAVEC V MARKETINGU

Zaposlil se boš kot strokovni sodelavec v marketingu.

Tvoje delo bo zajemalo pripravo analiz in poročil za marketinške projekte, snovanje marketinških kampanj, pripravo kreativnih rešitev, oblikovanje besedil, promocijo podjetja, predstavitev izdelkov, iskanja izboljšav v marketingu in druge marketinške aktivnosti.

Prijavi se

Petrol

Petrol je največja slovenska energetska družba, največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih, sočasno pa tudi ena največjih slovenskih trgovskih družb.  V podjetju čutijo posebno odgovornost do svojih zaposlenih, kupcev, dobaviteljev, poslovnih partnerjev, lastnikov in družbe kot celote.  

V Petrolu iščejo več perspektivnih, mladih kadrov, ki bodo pomagali pri uresničevanju njihove vizije in strategije na različnih področjih.

INFORMATIKA

V okviru IT ekipe iščejo že izkušene strokovnjake ali ambiciozne začetnike, ki si želijo postati del Petrolove ekipe in se razvijati na področjih front-end, back-end ali full end razvojnih rešitev, poslovne analitike, informacijske varnosti, načrtovanju IT rešitev itd.

Kot del ekipe IT oddelka boš pomagal pri izvedbi celovite transformacije IT arhitekture in razvoju novih poslovnih modelov in rešitev za skupino Petrol.

INOVATIVNI POSLOVNI MODELI

V Petrolu težijo k nenehnem razvoju in nadgradnji njihovih poslovnih modelov in storitev za zadovoljevanje potreb končnih uporabnikov.

 V oddelku inovativnih poslovnih modelov iščejo posameznike za delo na področju razvojnih projektov, digitalnih rešitev, poslovne analitike, projektnega vodenja in trženja storitev mobilnosti.

 ENERGETIKA IN OKOLJE

V Petrolu so usmerjeni v prihodnost, zato nenehno stremijo k iskanju najboljših načinov za  zmanjševanje obremenitev na okolje.

Odlična priložnost za vse tiste, ki želite delati na področju razvoja, implementacije, upravljanja in vzdrževanja tehničnih rešitev na področju učinkovite rabe in proizvodnje energije v stavbah, industriji in energetskih sistemih.

KOSOVNA LOGISTIKA

Na področju logistike v Petrolu iščejo posameznika, ki bo zadolžen za izvajanje strategije kosovne logistike, nadzor vseh preskrbovalnih verig za negoriva, operativno usklajevanje nabave, maloprodaje, veleprodaje, logistike in informatike za negoriva ter skrbništvo pogodb z logističnim izvajalci za negoriva.
Prijavi se

Studio Moderna

Studio Moderna je uspešna, hitro rastoča skupina, ki je s svojimi podjetji prisotna v 21 državah srednje in vzhodne Evrope, na vseh trgih pa si utrjuje pozicijo glavnega igralca. Gre za uspešno podjetje, ki je po načinu distribucije prodajanih proizvodov med vodilnimi v svetu.

V Studio Moderna iščejo 2 ambiciozna in zavzeta posameznika, ki bosta okrepila njihovo dinamično ekipo.

PROJEKTNI VODJA V MARKETINGU

Kot projektni vodja boš skrbel za pripravo marketinških konceptov in kampanj, pripravo novih izdelkov in storitev za plasiranje, pomagal boš pri koordinaciji aktivnosti med spletno in fizično prodajo ter pripravljal vsebine za socialna omrežja.

BRAND MANAGER

Iskal boš inovativne načine za uspešen nastop znamk na trgu, odgovoren boš za razvoj strategij za izbrane blagovne znamke in njihovo implementacijo, vodil boš komunikacijo in oglaševanje preko različnih kanalov, analiziral uspešnost akcij ter sodeloval z oddelkom prodaje pri pripravi strateških usmeritev in konkretnih aktivnosti.

Prijavi se

Gorenje

Gorenje spada med vodilne evropske ponudnike aparatov za dom. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi gospodinjskimi aparati izboljšujejo kakovost bivanja uporabnikov Gorenjevih izdelkov v devetdesetih državah po svetu.

PSIHOLOG V KADROVSKI SLUŽBI

Kot psiholog v kadrovskem oddelku boš zaposlen na področju razvoja kadrov, kjer boš pomagal pri načrtovanju zaposlovanja, sodeloval pri izbiri novih sodelavcev, izvajanju ocenjevalnih centrov, organizaciji izobraževanj in izvajanju drugih kadrovskih procesov.

PROJEKTNI VODJA V PRODAJI

Kot projektni vodja v prodaji boš skrbel za spremljanje in analizo prodajnih rezultatov, načrtovanje prodajnih aktivnosti, iskanje ustreznih prodajnih rešitev, pripravo planov, ponudb in kalkulacij, oblikovanje cen in druge prodajne aktivnosti.

STROJNI / ELEKTRO INŽENIR


Prijavi se

Pivovarna Laško Union

V podjetju Pivovarna Laško Union so zavezani k aktivnostim, ki vodijo v družbeno koristnost, ki temeljijo na znanju in partnerskem sodelovanju. Za vodenje uspešne skupine, ki ustvarja vodilne blagovne znamke z dodano vrednostjo za kupce in lastnike, veliko vlagajo v razvoj kadrov.
Prijavi se

T-2

Podjetje T2 je telekomunikacijska družba, ki svojim naročnikom ponuja kakovostne, zanesljive in ugodne storitve mobilne in fiksne telefonije, interneta in televizije. Ima lastno dostopovno omrežje v že vseh večjih mestih po Sloveniji, ob tem pa nenehno skrbi za njegovo posodabljanje in širitev. Za zadovoljne uporabnike in odličnost skrbi s pomočjo svoje izkušene, dinamične in uigrane ekipe.

V T2 te čakata naslednji poziciji:

·       KEY ACCOUNT MANAGER
·       POSLOVNI INFORMATIK
Prijavi se

Odvetniška družba Sibinčič Križanec

Odvetniška družba Sibinčič Križanec je mlada in dinamična odvetniška družba, ki se ukvarja z gospodarskim pravom, prevzemi in združitvami, zastopanjem v gospodarskih sporih in insolvenčnim pravom.  V družbi dajejo velik poudarek na ravnovesje med osebnim in poslovnim življenjem. 

V Odvetniški družbi Sibinčič Križanec iščejo strokovnega in usposobljenega kandidata, ki bo okrepil njihovo uspešno, predano in ambiciozno ekipo.

 ODVETNIŠKI PRIPRAVNIK

Zaposlil se boš kot odvetniški pripravnik in skrbel za pripravo pogodb, vlog in aktov ter izvajal pravno svetovanje.

Odlična priložnost, če želiš postati strokovnjak/-inja za korporativno pravo.

Prijavi se

SETCCE

Podjetje SETCCE d.o.o. je vodilna družba za e-poslovanje na slovenskem trgu. Podjetje uporabnikom omogoča visoko tehnološko digitalizacijo poslovanja, zagotavlja uporabnikom prijazno podpisno tehnologijo in ustvarja trende na področju digitalnih transakcij in e-podpisovanja.

V podjetju Setcce dajejo priložnost dvema posameznikoma, ki ju zanimajo računalniki, nove tehnologije, digitalizacija poslovanja in znanja prihodnosti.

PRODUKTNI VODJA

Zadolžen boš za oblikovanje uporabniške izkušnje in vsebinsko vodenje produkta, oceno stroškov, generiranje idej in pripravo rešitev, strokovno svetovanje prodaji in naročnikom s področja DTM in njihovo izobraževanje.

 Pripravljal boš koncepte razvoja produkta, vodil investicijske projekte, analiziral potrebe trga, kupcev, tehnologij, organizacijskih in zakonskih osnov ter uporabniških in funkcionalnih zahtev.

SVETOVALEC V PRODAJI


Skupaj z vodjo prodaje boš načrtoval prodajne aktivnosti, pridobival nove naročnike in vzdrževal obstoječo bazo kupcev.

Izvajal boš predstavitve produktov, pripravljal ponudbe in pogodbe ter samostojno zaključeval posle.

V sodelovanju z razvojnim oddelkom boš iskal nove rešitve za naročnike in pomagal pri oblikovanju produktno-storitvenega portfelja.

Načrtoval in vodil boš trženjske projekte in se udeleževal poslovnih, tehnoloških dogodkov.

Prijavi se

SRC

SRC je IT podjetje, ki digitalno transformira korporacije, finančne institucije in javno upravo.  V podjetju nudijo zanimivo in dinamično delo v mladem in profesionalnem delovnem okolju ter možnost strokovnega in osebnega razvoja.

Podjetje SRC nudi zanimivo in dinamično delo kandidatu, ki obvlada programski jezik Java in ki se bo lahko osebno in strokovno razvijal v mladem, profesionalnem okolju.

 VODJA IT PROJEKTOV

Kot vodja IT projektov boš odgovoren za načrtovanje in vodenje IT projektov, sodeloval boš pri pripravi ponudb, pripravljal in vodil projektno dokumentacijo ter koordiniral projektne aktivnosti.

 Odlična priložnost za vse IT-jevce, ki si želite postati projektni vodje.
Prijavi se

Danfoss Trata

Danfoss Trata je vrhunski poslovni in tehnološki center za področje prenosa toplote in regulacije daljinskega ogrevanja ter hlajenja. V podjetju stremijo k nenehni krepitvi poslovne uspešnosti in odličnosti ter hkrati skrbijo za stalen razvoj zaposlenih 

ASISTENT STALNIH IZBOLJŠAV PROCESOV

Pomagal boš pri izboljšavi procesov oskrbovalne verige in standardizacije ter neodvisno izvrševal projekte in aktivnosti v zvezi z izboljševanjem procesa.  

PROIZVODNI TEHNOLOG


FINANČNI KONTROLOR
Prijavi se

Steklarna Hrastnik

Steklarna Hrastnik je med najboljšimi steklarnami na svetu v segmentu visoko kakovostnih steklenih izdelkov z več kot 150 letno tradicijo. Verjamejo, da lahko dosežejo zastavljene cilje le z odlično ekipo, kjer odnosi temeljijo na transparentni komunikaciji in zaupanju, zato temu in osebnostni ter poslovni rasti zaposlenih namenjajo veliko pozornosti.

V Steklarni Hrastnik v svoje vrste vabijo tri posameznike, ki bodo s svojim znanjem, energijo in inovativnostjo prispevali pri doseganju ambicioznih poslovnih ciljev. Pod mentorstvom strokovnjakov se bodo lahko tako osebnostno, kot tudi strokovno razvijali ter ob koncu programa samostojno izvajali delovne naloge.

ELEKTRONIK (PROCESNI INŽENIR)

·         Smer elektro
·         Smer mehatronik

 Delal boš na projektih in izdeloval načrte za različna postrojenja, skrbel boš za preventivno vzdrževanje, pripravo podlag za investicije s področja elektronike in avtomatizacije ter skrbel za vzdrževanje sistemov.

KONSTRUKTOR IZDELKOV


Kot konstruktor izdelkov boš delal v razvojnem oddelku, kjer boš pripravljal tehnične risbe izdelkov, orodja in pribora ter hkrati skrbel za razvoj novih izdelkov.
Prijavi se

Grad

Grad d.d. Ljubljana je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju razvoja, trženja in vzdrževanja lastnih programskih produktov. Pestro paleto programskih paketov sestavljajo standardizirani in medsebojno povezljivi programi za finančno, računovodsko in materialno spremljanje poslovanja. 

V podjetju Grad d.d. dajejo priložnost ambicioznemu in radovednemu posamezniku, ki ga zanima področje razvoja programskih rešitev in njihova implementacija v prodajo.

VODJA POSLOVNIH IN RAZVOJNIH PROCESOV

Zaposlil se boš z namenom razvoja v Vodjo razvojnih procesov v podjetju.

Izpopolnil se boš v poznavanju poslovno informacijskih tokov, spremljanju in nadzoru poslovnih procesov v podjetju (glavna pisarna, računovodstvo in finance, razvoj informacijskih rešitev, prodajni procesi, organizacijski procesi) in skrbel za implementacijo rešitev.

Priložnost se boš imel razvijati pod neposrednim mentorstvom direktorja podjetja
Prijavi se

Visionect

Podjetje Visionect na trgu ponuja 2 glavna razvojna produkta: inovativno, tehnološko dovršena in na trgu preizkušeno platformo za interaktivne brezžične digitalne prikazovalnike na osnovi e-papirja ter dlančnike, ki temeljijo na tej platformi. Od novega sodelavca pričakujejo sodelovanje pri razvoju rešitev iz elektronskega papirja in pomoč ohranjati položaj vodilnega svetovnega proizvajalca tovrstnih naprav.

V podjetju Visionect dajejo priložnost dvema ambicioznima posameznikoma, ki se bosta zaposlila na področjih:

·       BUSINESS DEVELOPMENT
·       POSLOVNA PRODAJA
Prijavi se

Eurosender

Eurosender d.o.o. je hitro rastoče podjetje, ki je prisotno že v več kot 30 državah in je vodilni spletni rezervacijski sistem za mednarodno dostavo pošiljk znotraj Evropske unije. Njihovo delovanje temelji na preprostih in transparentih logističnih storitvah, njihova tehnološka dovršenost pa strankam zagotavlja organiziran, prijazen in stroškovno učinkovit pristop. Mlada in zagnana slovenska ekipa se je letos preselila v večje prostore, ki so jih zasnovali in opremili z mislijo na zaposlene.

V Eurosednerju iščejo 2 nadebudna posameznika za zasedbo spodnjih pozicij:

·       PROGRAMER
·       SODELAVEC V MARKETINGU ZA SEO

Prijavi se